10 September 2009

Bryan Robson - en ny vår for Thailandsk fotball?

Jeg leser i VG at Bryan Robson er aktuell som ny trener for fotballandslaget til Thailand. Det gleder mitt hjerte at en gammel United stjerne er på vei og håper han vil løfte laget til nye høyder. Robson har tidligere vært nevnt i samband med trenerjobber for Irland og Nigeria. Ingen av disse ble noen realitet, så vi får håpe for hans skyld at tredje gangen gjelder. 

blockade.png

Jeg kjenner for lite til Robson som trener til å avgjøre om han vil gjøre suksess eller ei, men det hadde vært gøy om han kunne få litt stell på laget. Da kanskje det i det minste kunne vært duket for vennskapskamper mot Norge; enten på Ullevål eller, enda bedre, på Rajamangala. Det hadde vært noe! Eller aller best; Norge vs Thailand i selveste BRASIL i 2014!

Norge har forresten spilt landskamp mot Thailand tidligere. I 1965 braket de sammen i Bergen. Vel, muligens braket sammen er et noe sterkt uttrykk siden Norge vant 7-0. Det må ha vært en ren overkjøring. Det er faktisk den eneste kampen en norsk landslagkeeper har laget mål. Da var det Kjell Kaspersen som scoret på straffespark.