13 August 2009

Hvor står jeg politisk? Del II

Jeg kom over enda en tjeneste som analyserer hvor man ligger i det politiske landskapet. På samme måte som Political Spectrum Quiz som jeg har skrevet om tidligere.Tjenesten denne gangen heter Political Compass og mitt resultat er ser slik ut:

The Political Compass
Economic Left/Right: -4.75
Social Libertarian/Authoritarian: -6.31Nok en gang ligger jeg nede til venstre, så jeg tror nok bare jeg får innfinne meg med den posisjonen i denne perioden i mitt liv. Det stemmer ganske bra.

Personlig synes jeg denne tjenesten er bedre enn Political Spectrum Quiz. Det kommer av at jeg mener utvalget av spørsmål passer bedre på det som er aktuelle problemstillinger i Norge. Det kan jo selvfølgelig argumenteres at spørsmålene er irrelevante og det er det du svarer som er viktig og som plasserer deg i det politiske landskapet uavhengig av hva som er aktuelt i din region. Det kan nok stemme. Mitt resultat er jo ganske sammenfallende i begge testene. Nå er nok to enkeltresultater et veldig tynt grunnlag for analyse, så jeg tror jeg lar det ligge og sier at min konklusjon om hvilken tjeneste som er best, kun er basert på min subjektive oppfattelse.